Uw naam *

Uw e-mail *

Uw vestigingsplaats *

Uw (mobiele) telefoonnummer *

Neem contact met mij op (datum)

om (tijd) *

opmerkingen


Ditare, het slimme alternatief

Overweegt u als tandarts te investeren in een patiëntvriendelijk chairside behandelconcept waarmee u binnen een paar uur een perfect passende en betaalbare kroon, in- of onlay kunt maken, dat komen wij graag in contact met U. Ditare biedt u de keuze uit 2 betaalbare, open intra orale scanners, hoeft u bij ons niet zelf te ontwerpen (maar dat kan wel) en kunt u kiezen uit twee compacte en betaalbare freessystemen. En met een investering vanaf € 29.990,- voor een compleet systeem, is DITARE bereikbaar en rendabel voor bijna iedere praktijk.

 Kan ik ook een demo krijgen?

We begrijpen dat u de apparatuur graag eens in de praktijk wilt ervaren. Uiteraard bent u altijd welkom in onze showrooms in Alblasserdam en Breda waar we de apparatuur hebben staan. U kunt de scanner hier zelf eens proberen en zien hoe scherp het resultaat is van de freesmachines.

Voor praktijken die de aafschaf van Ditare overwegen kunnen we ook een demonstratie in de praktijk organiseren. Hierbij kunnen we dan 1 of 2 casussen behandelen met het Ditare semi chairside concept. We nemen dan de scanner en de droge DWX 4 freesmachine mee naar uw prakijk en onze collega’s in Breda zullen zorgen voor een perfect ontwerp. Wij zien een dergelijke demonstratie als een tweede stap in het kennismakingsproces.

Korte video over het Ditare concept

Twee Ditare casussen..

Dr. Wiebe  Derksen, implantoloog en gespecialiseerd in o.a. digitale behandelmethodes, heeft op verzoek van Ditare een tweetal casussen beschreven waarvoor hij Ditare gebruikt. Een casus betreft een indirecte restauratie van een versleten composiet restauratie met Vita Enamic. In een andere casus laat hij de voordelen zien van het direct kunnen maken van een grote (tijdelijke) brugconstructie. Deze brug wordt enerzijds gebruikt om tijdens het inhelen de patiënt een plezierige oplossing te geven en anderzijds wordt deze zelfde brug gebruikt als gingivavormer.