Met Ditare in uw tandartspraktijk bewijst u niet alleen uw patiënten een belangrijk voordelen, ook u en uw medewerkers zullen de voordelen van Ditare dagelijks ervaren. Wilt u snel een indicatie krijgen of Ditare ook voor uw praktijk financieel interessant is, ga dan naar onze rekenmodule.

Marketing van uw praktijk

Als tandarts werkt u natuurlijk op een moderne manier. Kaartenbakken hebben plaats gemaakt voor een elektronische patiëntenkaart en ook uw röntgenbeelden zijn inmiddels waarschijnlijk digitaal. Een OPG is in veel praktijken aanwezig. Deze digitalisering zal doorzetten. Intra oraal scannen is inmiddels volwassen, nauwkeurig, patiëntvriendelijker en betaalbaar geworden. Chairside werken wordt ook steeds gebruikelijker en patiënten die een kroon of brug nodig hebben zijn soms zelfs op zoek naar praktijken waar men in 1 behandeling geholpen kan worden.

De introductie van Ditare in uw praktijk is een merkbare verbetering van de behandelmethode. Uw patiënten zullen dit waarderen en uw praktijk sneller aanbevelen. En zoals u als geen ander weet, zijn aanbevelingen van uw patiënten van onschatbare waarde.

Met Ditare heeft u alles in huis om uw praktijk een marketingboost te geven.

De glimlach van tevreden patienten geven u het goede gevoel

Meer behandelplezier

Als tandarts bent u ook vaak in voor vernieuwing. Met Ditare voegt u een nieuw element toe aan uw “repertoire”. Dankzij de intra orale scanner wordt het maken van een afdruk nieuwe en meer patiëntvriendelijke beleving. De leercurve van de 3M scanner is snel en nadat u enkele afdrukken heeft gemaakt, gaat dit zeker zo snel (of sneller) dan het nemen van een conventionele afdruk.

Daarnaast kunt u natuurlijk zelf kronen en inlays gaan ontwerpen. Discussies met uw tandtechnieker over waar de outline ligt, hoe en waar u de contactpunten wilt hebben en hoe u de kroon wilt vormgeven behoren tot het verleden. U bent zelf in staat om de kroon of inlay vorm te geven zoals u dat zelf wenst, maar uitbesteden kan dankzij de open workflow natuurlijk altijd. Tenslotte kunt u uw eigen ontwerp snel zelf maken en nog dezelfde dag plaatsen bij uw patiënt. De glimlach en tevredenheid die uw patiënten u geven geeft u zeker het goede gevoel.

Tevredener patiënten

Uw patiënten zullen de extra behandelopties waarderen. Vaak hebben ze nu geen keuze en is het (prijs)gat tussen een vulling en een kroon erg groot. Met Ditare biedt u mogelijkheden die daar qua prijs en kwaliteit tussen liggen.
Patiënten zullen de keus in behandelingen waarderen en zijn zelf goed in staat om de voor en nadelen van de verschillende opties af te wegen. Natuurlijk blijft uw oordeel belangrijk maar wanneer patiënten een bewuste keuze (kunnen) maken is de acceptatie van de behandeling veel groter.
Indien u ervoor kiest om de kroon of inlay binnen 2 uur te plaatsen, hoeft de patiënt ook geen noodvoorziening. Dit bespaart u tijd en uw patiënten veel ergernis.