Dental Wings
Intra orale scanner

3M
True Definition Scanner

Dental Wings Intra Orale Scanner

Dental Wings Intra Orale Scanner Scanner is een revolutionaire scanner die een zeer hoge nauwkeurigheid combineert met een zeer compact design en een groot gebruiksgemak. Daarnaast kent deze scanner geen clickfee’s of jaarlijkse licentiekosten. Ontworpen voor prestaties, gebruiksgemak en patiënten comfort.

U blijft op de patiënt gefocust

Het design van de scanner is erop gericht dat u kunt blijven werken zoals u dat gewend bent, namelijk met uw ogen gericht op de patiënt. Dankzij de lichtgevende ring en geluidssignalen weet u of de opname lukt en hoeft u dus niet constant op de monitor te letten.

Ongelofelijk klein en snel

Het handstuk van de scanner heeft een zeer compacte vormgeving die ook qua gewicht vergelijkbaar is met die van de handstukken waarmee u dagelijks werkt. In de “maanvormige” scannerkop zitten maar liefst 10 camera’s die samen 100 opnamen per seconde maken. Door deze video opname techniek en de slimme plaatsing van de camera’s maakt u in een vloeiende beweging een digitale afdruk van uw patiënt.

Geavanceerde bediening

De bediening van deze scanner is eenvoudig. Een heldere menustructuur helpt u door het proces heen. Tijdens het scannen hoeft u bovendien het touch screen niet aan te raken omdat deze scanner is uitgerust met “gesture control” en zelfs “voice control”. Op deze manier blijft de steriliteit tijdens de behandeling gewaarborgd.

Open connecties met DWOS Connect

Na het scannen kunt u de scan nauwkeurig inspecteren en of de preparatie controleren op ondersnijdingen en occlusale ruimte. Afsluitend kunt u de scan via het gratis DWOS connect platform versturen naar de Ditare design service, het tandtechnisch lab van uw keuze of direct naar uw eigen Ditare Cad Cam Station, compleet met foto’s van de patiënt en uw (gesproken) opdracht bon.

Voordelen

 • Zeer compact handstuk
 • Licentie vrij, geen verplichte aanschaf van updates
 • U blijft gericht op de patiënt
 • Nauwkeurig en snel dankzij 10 maanvormig geplaatste camera’s
 • WIP proof door vele bedieningsmogelijkheden
 • Optimaal geïntegreerd met Dental Wings software

3M True Definition Scanner

De 3M True Definiton Scanner is een uiterst nauwkeurige, klinisich bewezen intra orale scanner. Zelfs bij uitdagende indicaties, zoals bruggen met grote overspanningen, implantologie en orthodontie, is er in 99,7% van de cases een perfecte pasvorm.

Flexibele workflow

3M heeft met het Connection Center niet alleen het scannen maar ook de workflow na het scannen goed georganiseerd. Met gevalideerde workflows van diverse implantaat merken, model builder software t.b.v. het maken van geprinte modellen en open STL bestanden t.b.v. alle door u aangewezen labs kunt u met de bestanden van de 3M True Definition scanner alle kanten op. Bestanden worden levenslang bewaard en uiteraard is de Connection Center cloud oplossing optimaal beveiligd en voldoet deze aan alle Europese regels t.a.v. privacy.

Compact en snel

De 3M True Definition scanner is erg compact en werkt snel dankzij een (zwart wit) video opname techniek. Dankzij het kleine en ergonomische handstuk en verbeterde software kan een frequente gebruiker in slechts 60 seconden een volledige kaak scannen. De opname van de preparatie kan door middel van een 3D weergave worden geïnspecteerd en tot 20 keer worden vergoot voordat deze wordt verzonden. Dit geeft u optimale controle over het scanresultaat.

Voordelen

 • Bewezen accuratesse;
 • Klein handstuk;
 • Snel scannen;
 • Open workflow met alle labs;
 • Gevalideerde workflows met diverse implantaat merken;
 • Altijd de laatste software versie;
 • Gevalideerde workflows met diverse implantaatleveranciers.

Wij staan klaar om u te helpen met de volgende stap richting de toekomst.