Roland DWX-4W
Wet Dental Mill

Roland DWX-4
Milling System

Roland DWX-4W Wet Dental Mill

Compact en fraai design. De DWX-4W is met een grondoppervlak van 48 x 53 cm bijna overal makkelijk te plaatsen en vormt met zijn prachtige design een aanwinst voor uw praktijk. De machine is plezierig stil en heeft geen afzuiging nodig. Tenslotte kunt u 3 verschillende werkstukken gelijktijdig in de machine plaatsen zodat deze b.v. op rustige momenten (nacht) kunnen worden geslepen.

Betrouwbaar en nauwkeurig

De Roland DWX-4W is de nieuwste 3D slijpmachine van Roland. Deze machine is compatibel met alle klinisch bewezen glas keramische materialen zoals IPS E.Max, Vita Suprinity® en Vita Blocks®en met alle hybride-composiet blokken zoals Vita Enamic®, Shofu en Lava Ultimate®.

Dankzij de professionele Jaeger DentaDrive Spindle kunt u snel en uiterst nauwkeurig restauraties slijpen. De ingebouwde toolchanger biedt plaats aan maar liefst 4 verschillende gereedschappen en met een 0,6 frees vormen de meest nauwkeurige fissuurpatronen geen enkel probleem voor deze machine.

Gebruiksvriendelijk

De gehele machine is met 1 knop uiterst eenvoudig te bedienen. De software om de machine aan te sturen, het V-panel, is eveneens zeer gebruiksvriendelijk en kan door iedereen makkelijk worden bediend. Het periodiek onderhoud is beperkt tot het regelmatig verschonen van de koelvloeistof en het reinigen van de filters.

Tenslotte staat de DWX-4W dankzij de automatische kalibratie altijd goed ingesteld.

Voordelen

  • Geschikt voor alle bekende, klinisch bewezen materialen
  • Zeer nauwkeurig
  • Eenvoudige bediening
  • Kan tot 3 werkstukken gelijk maken
  • Betrouwbaar dankzij Jaeger DentaDrive Spindle

Roland DWX-4 Milling System

DWX-4: kleine machine, grote mogelijkheden.

DWX-4: kleine machine, grote mogelijkheden

De zeer compacte Roland DWX-4 is een droge dentale 4 assige freesmachine met veel mogelijkheden. U kunt in deze machine vele verschillende materialen en formaten
verwerken. Hybride composiet materialen, PMMA, Wax en zelfs zirkonium (in krijtfase) kunnen in de DWX-4 worden gefreesd.

Daarnaast is deze machine geschikt voor zowel pin-blocks alsmede blanks (grotere blokken) met een maat van 76 x 38 mm. Uit deze blanks kunt u tot 8 (tijdelijke) restauraties frezen waardoor deze machine zeer economisch is.

Groot gebruiksgemak

Dankzij de 1-knops bediening is de DWX-4 uitermate eenvoudig te bedienen. Het is slechts een kwestie van een pinblock plaatsen en de machine doet de rest. Daarnaast heeft u met het meegeleverde V-panel op een zeer gebruiksvriendelijke toegang tot alle mogelijkheden om de machine te kalibreren en de slijtage van de b.v. de frezen te monitoren.

Optioneel

Het enige wat deze machine nodig heeft is een onderdruk/afzuigsysteem. Dit kan een normale stofzuiger zijn, maar Ditare biedt ook een zeer stille, professioneel afzuigsysteem aan. Het Renfert Silent Compact Cam systeem is speciaal voor deze toepassing ontwikkeld en schakelt automatisch in wanneer de DWX-4 wordt gebruikt.

Voordelen

  • Eenvoudig te bedienen
  • Vele mogelijkheden qua materialen en formaten
  • Zeer compact
  • Betaalbaar
  • Nauwkeurig dankzij 3 verschillende frezen.

Wij staan klaar om u te helpen met de volgende stap richting de toekomst.